Vidić = Tor, Ronaldo = Supermen

Izvor: B92, 20.Okt.2013, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić = Tor, Ronaldo = Supermen

Sportski portal 'givemesport' napravio je poređenje fudbalera sa poznatim superjunacima, a naš Nemanja Vidić upoređen je sa nordijskim bogom munje Torom.

'Srpska stena' dočaran je kao neko ko poseduje neverovatnu snagu, dok je njegova igra glavom upoređena sa snagom Torovog čekića.

"Nemanja je kao i sin Odinov imao nebrojano mnogo herojskih bitaka, u kojima je odbio napade protivničkih napadača i izašao na kraju kao pobednik. Nema potrebe da oblači kostim za 'Noć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veštica' jer je već gotovo isti".

Na čelu liste nalazi se Kristijano Ronaldo, koji je dobio titulu Supermena jer je svom Realu spasao veliki broj bodova, u situacijama kada se to činilo gotovo nemoguće.

Sledi brzonogi krilni napadač Arsenala Tio Volkot, logićno, zbog svoje brzine. Zbog svojih atletskim sposobnosti on je Fleš Gordon - najbrži čovek u univerzumu.

Na trećem mestu liste je, odmah ispred Nemanje Vidića, čovek koji čak i nosi nadimak superheroja - Hulka ili ti Halka.

Korpuletni Brazilac je nezardživ kada krene sa loptom, a i sama građa u mnogome podseća na čuvenu 'Zelenu gromadu".

Top 5 zaokružuje još jedna gromada - malo poznati napadač Džilingema Sahid Adebajo Akinfenfa a.k.a Transformers.

Englezi ne bi bili Englezi kada ne bi imali svog čoveka na listi. Centarfor člana engleske Lige Jedan(treće lige), opisan je slično kao i napadač Zenita. s tim da je sposoban da se, kada to situacija na terenu od njega nalaže, 'transformiše' kako bi pomogao svom timu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vidić = Tor, Ronaldo = Supermen

Izvor: B92, 20.Okt.2013

Sportski portal 'givemesport' napravio je poređenje fudbalera sa poznatim superjunacima, a naš Nemanja Vidić upoređen je sa nordijskim bogom munje Torom...'Srpska stena' dočaran je kao neko ko poseduje neverovatnu snagu, dok je njegova igra glavom upoređena sa snagom Torovog čekića..."Nemanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.