Vidić: I bod je dobar!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2010, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić: I bod je dobar!

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić izjavio je da naši igrači moraju da potraže u sebi razloge jučerašnjeg remija sa Slovenijom (1:1) u meču grupe C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Mislim da je i 1:1 dobar rezultat. Ne kažem da smo zadovoljni, sigurno je da nam je imperativ bila pobeda, ali nekad je posle utakmice, kao što je bila ova, i bod dobar. Mislim da moramo tražiti razloge u sebi, sigurno je da smo u jednom momentu pomislili da je bio penal na Lazoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << možda i jeste, ali mozžda smo mogli i sami u nekim situacijama bolje da odigramo", istakao je Vidić.

Kuzmanović se složio s Vidićem i dodao da naša selekcija mora posle svega da bude zadovoljna remijem.

"Kada se vidi da smo gubili 20 minuta pre kraja i remi je dovoljan rezultat. Možemo da budemo zadovoljni jednim bodom. Ali, kada se pogleda utakmica sigurno smo zaslužili jedan penal, koji je bio čist, a uz to i crveni karton pa bi bilo još lakše", zaključio je Kuzmanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.