Vidal jedva dočekao: Konačno se vraćamo u normalu!

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020, 21:42

Vidal jedva dočekao: "Konačno se vraćamo u normalu!"

Španci nastavili sa treninzima.

Fudbaleri Barselone počeli su danas sa radom pošto je dobijeno odobrenje da se vrate u trening centar kako bi se spremali za nastavak sezone u Španiji.

"Konačno se vraćamo u normalu. Nadamo se da ćemo uskoro moći da se vratimo onome što najviše volimo da radimo", prenela je Marka reči fudbalera katalonskog kluba Artura Vidala.

Igrači Barselone predvođeni Lionelom Mesijem su trenirali na terenima centra "Đoan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gamper", na koje su stigli sami bez prolaska kroz svlačionice.

Dozvoljen je rad u grupama sa po šest igrača, uz propisanu distancu.

Pored rutinskih treninga, fudbaleri tog kluba će biti testirani da bi se ustanovilo u kakvom su stanju posle dva meseca karantina zbog pandemije korona virusa.

Treninzima su se u petak vratili Sevilja, Osasuna i Leganes, dok će Real to učiniti u ponedeljak, ako ne bude pozitivnih na korona virus na testovima koji su radjeni u sredu.

Po pisanju španskih medija, niko od igrača Real Madrida nije imao siptome, a trener Zinedin Zidan neće moći da računa na srpskog fudbalera Luku Jovića koji je slomio desnu petu.

Primera bi prema planu trebalo da se nastavi u junu, pred praznim tribinama. Predsednik La lige Havijer Tebas je rekao da nije opcija da se sezona otkaže.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Veliki udar na Seriju A, korona i u Milanu!

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020

Predsednik potvrdio...Danas je otvoren "Milanelo" za treninge prvotimaca Milana. Prema prvim informacijama Milan nije imao pozitivne slučajeve pored već poznatih Paola i Danijela Maldinija...Prema izjavi predsednika "rosonera" Skaronija broj pozitivnih se ne zaustavlja tu..."Imamo nekoliko zaraženih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.