Izvor: MozzartSport.com, 11.Mar.2021, 22:29

Vidal ide na operaciju

Još nije poznato koliko će odsustvovati

Inter će u narednom periodu biti oslabljen neigranjem Artura Vidala. Na zvaničnom sajtu, klub je objavio da će čileanski vezista sutra biti operisan na institutu Rozano zbog problema sa meniskusom i konstantnog bola u kolenu.

Pozitivna okolnost leži u tome što se ne radi o klasičnoj operaciji, već artroskopskoj koja podrazumeva mali rez i obavljanje posla kamerom i specijalnim instrumentima. To će svakako usloviti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nešto brži povratak na teren, mada još uvek nije precizirano koliko će Vidal pauzirati.

???? | REPORT

Intervento chirurgico in artroscopia per @kingarturo23 ????https://t.co/Z5Yuw7WDUX

Ove sezone 33-godišnji vezista je odigrao 23 utakmice postigavši jedan i namestivši dva gola, a problemi su počeli petog februara kada je Inter dobio Fjorentinu na Artemio Frankiju. Čileanac je zbog nagnečenja kolena napustio igru na poluvremenu. Nakon toga propustio je meč sa Laciom, protiv Milana i Đenove igrao je po par minuta, sa Parmom polovinu poluvremena, a protiv Atalante je izdržao 45 posle čega je utvrđeno da ipak mora biti podvrgnut hirurškom zahvatu.

Inter u nedelju od 15.00 gostuje Torinu 27. kolu i pokušaće da veže osmi uzastopni trijumf u Seriji A.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vidal operisan, sledi mu mesec dana pauze

Izvor: MozzartSport.com, 12.Mar.2021, 12:24

Čileanac podvrgnut hirurškom zahvatu zbog problema sa levim kolenom..Operacija kolena kojoj je podvrgnut Arturo Vidal uspešno je obavljena, potvrdio je Inter...Čileanski vezista podvrgnut je hirurškom zahvatu na institutu Rozano zbog problema sa meniskusom i konstantnog bola u kolenu, a italijanski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.