Vesti na Eurobasketu - Jović: Ne kalkulišemo!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" na Eurobasketu - Jović: Ne kalkulišemo!

U sali hotela Hilton raspoloženje je na slobodnom danu bilo mnogo bolje nego na prethodnom viđenju posle poraza od Rusije. Naš organizator igre Stefan Jović govorio je o turniru i utakmici sa Belgijom.

- Odradilo smo sjajan posao u prvim utakmicama i imamo dobar skor, naročito je važno što smo dobro reagovali posle poraza od Rusa. Svi znamo da smo na tom meču bili previše nervozni. Na narednom meču smo dobro reagovali protiv Turske pred njihovim navijačima a onda je usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << po meni rezultatski lakši meč, ali smo mi bili svesni da je Britanija sposobna da igra dobro.

Idemo dalje, želimo da pobedimo Belgiju pa da vidimo s koje ćemo pozicije ići dalje - rekao je Jović.

Selektor je spomenuo da je dobro da se isključe društvene mreže, kako se čuvate od pritiska navijača koji već kalkulišu s kime u četvrtfinalu, polufinalu...?

- Sa kalkulacijama sam se prvi put sreo posle meča sa Britancima, pričajući sa novinarima. Što se tiče društvenih mreža, svako od nas ima neki svoj kutak gde se posveti prijateljima i zahvali se na čestitkama i kritikama. I to je sve, za nešto više, za naše potrebe, nema prosto vremena. Maksimalno smo fokusirani na svaku narednu obavezu, na svaki zadatak. Jedan detalj: Posle poraza od Rusije duboko noć smo ostali u razgovoru, da vidimo šta da popravimo, na čemu da radimo i time se bavimo kad nismo u hali - zaključio je plej "orlova".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.