Vesterman: Miša Tumbas izgleda nije jedini koji se skida na utakmicama!

Izvor: Blic, 11.Maj.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesterman: Miša Tumbas izgleda nije jedini koji se skida na utakmicama!

Na košarkaškoj utakmici Partizan - Radnički dešavanja na terenu pala su u drugi plan usled performansa koji su inicirali treneri Duško Vujošević i Miroslav Nikolić skidanjem sakoa, što je nasmejalo povređenog plejmejkera ekipe Lea Vestermana.

Posle kazne zbog skidanja sakoa, Duško Vujošević je nastavio da prkosi pravilima na oduševljenje navijača, koji su podgrejali atmosferu skandiranjem "Muto, skini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se", a trener Kragujevčana je pokrenuo talas bacivši sako.

Ipak, u originalnom performansu kom su se pridružili svi na klupi crno-belih, pređena je granica dobrog ukusa kada su pojedinci počeli da skidaju i košulje, a poziv "grobara" prihvatio je i Vladan Tegeltija.

Na dešavanja nije ostao imun francuski plej, koji se odmah setio i ljubimca "grobara" Miše Tumbasa, koji je ovom vičan:

Misa is not the only one who's taking off his clothes during the game now ! Ahahahaha

— Westermann Léo (@lwestermann) May 11, 2014

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESTERMAN U ČUDU: Miša nije jedini koji se skida na utakmicama

Izvor: Kurir, 12.Maj.2014, 00:05

BEOGRAD - Košarkaš Partizana Leo Vesterman slatko se nasmejao kada je video da se novinar SOS kanala Vladan Tegeltija skinuo go do pojasa na utakmici 8. kola Superlige između crno-belih i Radničkog...Vesterman se oporavlja od povrede, a performans u Pioniru ispratio je putem društvenih mreža i...

Nastavak na Kurir...

Aplauzi Vujoševiću na konferenciji za štampu

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2014

Trener Partizana Duško Vujošević je tokom sinoćnje utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca izazvao oduševljenje navijača crno-belih kada je pokrenuo novi ''talas skidanja sakoa'', ali je na aplauze naišao i tokom obraćanja predstavnicima medija na konferenciji za novinare posle utakmice.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.