Vestbruk ponizio Lejkerse – trojka bez patike VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 11:18

Vestbruk "ponizio" Lejkerse – trojka bez patike VIDEO

Košarkaši Klipersa savladali su Lejkerse u derbiju Los Anđelesa 127:116 i nastavili pobenički niz.

Utakmicu je, pored ostalog, obeležio i potez Rasela Vestbruka koji je bez patike uspeo da izvede akciju i čak pogodi trojku.

Raselu je ranije neko stao na zadnji deo patike i praktično ga izuo ali igra nije stala, niti je to tražio kombo plej Klipersa.

Potom je bacio patiku ka klupi, jer mu je, očito, to bilo lakše da uradi nego da stane i vezuje ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da traži tajm-aut za to, pa je odlučio da krene na lejkerse bez jedne patike.

Nisu ga, izgleda, rivali shvatili ozbiljno u čarapi, pa su platili ubrzo - Ras se digao za tri i pogodio.

Svakakve koševe davao je u svojoj karijeri, neke zaista superatraktivne, najređe su to bile trojke, pa je ovaj koš bez važnog dela opreme jedan od onih koji će, možda, uramiti negde među svoje memorabilije.

Slika Vestbruka kako samo sa čarapom na jednoj nozi slavi poen obišla je svet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.