Vestbruk odapeo strelu ka Durentu

Izvor: Mondo, 13.Okt.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vestbruk odapeo "strelu" ka Durentu

Najbolji igrač Oklahome uz osmeh je komentarisao poslednju izjavu svog doskorašnjeg saigrača.

Foto: AP/Alonzo Adams

Kevin Durent, novi najveći negativac lige, uživa u Golden Stejtu, gde se navikava na okruženje i saigrače sa kojima će od oktobra jurišati na svoju prvu titulu.

Hvaleći novu sredinu, ponekad i zaboravi ekipu koju je ostavio za sobom.

"Možete da osetite energiju kada prođete kroz vrata svlačionice Golden Stejta", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je Durent ove nedelje, pa nadahnuto nastavio...

"Zahvalan sam što mogu da igram u takvom timu, sa igračima koji ne znaju za sebičnost i uživaju u igri, u njenoj najčistijoj formi", dodao je "Kej-Di".

Foto: Guliver/Getty Images/

Rasel Vestbruk, njegov doskorašnji saigrač i dugogodišnji saborac, sa ciničnim osmehom je saslušao tu izjavu od reportera, kada su zatražili da reaguje na te reči.

"To je slatko, ali moj posao je da brinem o onome šta je ovo i o svim sebičnim igračima koji su ovde, očigledno", izjavio je on i dodao:

"Ne marim za to što je (Durent) rekao. Meni nije važno. Moj posao je da radim ovde. Iskreno, umoran sam od priče o tome. Ako me neko bude pitao još nešto o tome neću odgovoriti. Ne govorim više o tome", podvukao je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.