Izvor: Danas, 28.Jul.2023, 10:30

Veštačka inteligencija: Internet predatori je koriste da bi pravili seksualne fotografije dece

BBCPredatori koriste veštačku inteligenciju da bi napravili seksualne fotografije devojčica Vodeća humanitarna organizacija za zaštitu dece poziva britanskog premijera Rišija Sunaka da fotografije seksualnog zlostavljanja dece koje stvara veštačka inteligencija (AI) budu tema Svetskog samita o veštačkoj inteligenciji i bezbednosti koji će biti održan u Velikoj Britaniji ove jeseni. Fondacija za nadzor interneta uklanja sadržaje […]

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Veštačka inteligencija: Internet predatori je koriste da bi pravili seksualne fotografije dece

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2023

Fondacija za nadzor interneta traži da seksualno zlostavljanje dece bude tema razgovora na svetskom samitu o veštačkoj inteligenciji i bezbednosti koji će biti održan ove jeseni u Velikoj Britaniji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.