Vest Hem veruje u Azara: Još može da igra na visokom nivou

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 21:43

Vest Hem veruje u Azara: Još može da igra na visokom nivou

Vest Hem planira da angažuje Edena Azara iako je nekadašnji belgijski reprezentativac objavio da je završio igračku karijeru, prenose britanski mediji.

Vest Hem je spreman da potpiše ugovor sa Azarom.

"Ko ne bi voleo da ima Azara u timu, pogotovo onog Edena kakav je bio u Čelsiju. Ako želi može da dođe kod nas na probu, mi smo voljni da mu pružimo šansu. Nisam pričao sa menadžerom Dejvidom Mojesom, ali ne bi bio nikakav problem da Azar dođe na probu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Kevin Nolan.

On je istakao da je uveren da Azar ponovo može da igra na visokom nivou.

"Ne bih se iznenadio ako se Eden predomisli u narednih nekoliko meseci i vrati na teren. On ima tek 32. godine i još može bez problema da igra na najvišem nivou. On je neverovatan igrač, zovem ga i nudim mu da dođe na probu u naš klub. Sada sve zavisi od njega", dodao je Nolan.

Azar je igračku karijeru počeo u Tubizu, a potom je od 2005. do 2012. igrao za Lil. On je 2012. stigao u Čelsi, a sedam godina kasnije prešao je u madridski Real za 115 miliona evra.

Azar nije opravdao očekivanja u madridskom klub zbog problema sa formom i povredama. On je za Real od 2019. do juna 2023. odigrao 76 utakmica i postigao je sedam golova. Sa madridskim klubom osvojio je šest trofeja.

Za reprezentaciju Belgije nastupio je na 122 meča i 33 puta se upisao u listu strelaca, a od nacionalnog tima se oprostio prošle godine posle SP u Kataru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.