Vest Hem srušio Liverpul

Izvor: B92, 20.Sep.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem srušio Liverpul

Fudbaleri Vest Hema pobedili su Liverpul sa 3:1 u utakmici petog kola engleske Premijer lige.

Ekipa Brendana Rodžersa je tako nastqavila da posrće, pa posle pet kola ima samo šest bodova.

’Čekićari’ su najveći deo posla završili u prvih deset minuta. U 2. minutu Rid je posle kornera pogodio za 1:0, a već u sedmom minutu prednost je duplirao Sako na asistenciju Nobla.

Činilo se da Liverpul može do preokreta kada je Sterling sjajnim golom u 26. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutu posle pokušaja Balotelija smanjio na 2:1, ali u nastavku ’crveni’ nisu uspeli da postignu još neki gol.

Konačan rezultat dva minuta pre kraja postavio je Amalfitano posle dodavanja odličnog Dauninga. Vest Hem je ovom pobedom prestigao Liverpul i sada ima sedam bodova. Srpski reprezentativac Lazar Marković presedeo je utakmicu na klupi.

U subotu je odigrano još pet mečeva petog kola Premijer lige.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: Nema kraja krizi Liverpula, i Vest Hem bolji od vicešampiona (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2014

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa 5. kola Premijer lige Vest Hem je neočekivano lako savladao neprepoznatljivi Liverpul na početku sezone sa 3:1 (2:1).. . Čekićari su već posle sedam minuta igre imali dva gola prednosti što je primoralo menadžera Crvenih da promeni taktiku i da zaigra rizičnije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.