Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 11:54

Vest Hem pronašao desnog beka u Barseloni

Čekićari izneli dve ponude Kataloncima

Barselona je priznala još jednu grešku, mada dosta jeftiniju od onih kakve je znala da napravi prethodnih godina. Dve godine pošto je za 5.000.000 evra stigao iz Eupena, po svemu sudeći, Musa Vage je završio epizodu na "Kamp Nou" i slobodan je da potraži novu sredinu. Katalonci su ga "stavili u izlog", a 21-godišnji Senegalac već je privukao pažnju.

Kako prenosi Mundo Deportivo, Vest Hem se već javio i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pritom dostavio dve opcije moguće saradnje. Prvu, da za Vagea odmah iskešira 10.000.000 evra, i drugu, da ga pozajmi uz opciju da ga potom otkupi za 16.000.000. Čekićarima je desni bek i više nego potreban, mada, ruku na srce, čitava odbrana londonskog kluba ove sezone igra užasno i trenutno je četvrta najgora u ligi. Konkretno Rajan Frederiks,koji pokriva mesto kraj desne aut linije, veliki broj utakmica propustio je zbog povreda, a pravu alternativu Dejvid Mojes za engleskog beka nije imao.

Što se Vagea tiče, mogao je Senegalac da završi i u Nici, gde je prethodnih šest meseci na pozajmici, pošto su Orlovi imali pravo da ga otkupe na kraju iste. Međutim, posle samo pet odigranih utakmica u prolećnom delu sezone i samo dva starta, francuski klub je odlučio da Senegalca vrati Barseloni.

Vage je za Barselonu odigrao šest utakmica. Četiri u La Ligi, dve u Ligi šampiona, bez konkretnog učinka. Debi je upisao protiv Ueske u 32. kolu sezone 2018/19.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.