Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 03:28

Vest Hem potcenio Fjorentinu, ponuda od 18.000.000 evra za Milenkovića nije ušla u razmatranje

Viola neće pustiti odličnog defanzivca za manje od 25.000.000 evra

Vest Hem je obnovio svoje interesovanje za Nikolu Milenkovića i poslao zvaničnu ponudu na Artemio Franki, ali se čini da su Čekićari malo potcenili apetite čelnika Viole. Prema pisanju italijanskih medija, na adresu Viole stigla je zvanična ponuda teška 18.000.000 evra, ali je ona odbijena.

Sa druge strane, navodi se i da je prošlo vrme kada su "ljubičasti" mogli da traže 40.000.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << evra za odličnog defabzivca, ali je u glavni grad Engleske poslat odgovor da neće pristati na iznos manji od 25.000.000 evra.

Ono što deluje izvesno, jeste da će Milenković, koji je ušao u poslednju godinu ugovora, ovog leta napustiti Toskanu. Svaki drugi ishod bi se smatrao senzacionalnim zaokretom kada je u pitanju status srpskog reprezentativca, jer su svi izgledi da neće doći do produžetka saradnje.

Milenković je Firencu stigao u julu 2017. godine za obeštećenje od 5.100.000 evra, a do sada je zabeležio 127 nastupa u svim takmičenjima i postigao 11 golova. U međuvremenu je izrastao u jednog od najboljih defanzivaca Serije A, što potvrđuje i činjenica da su za njegove usluge zainteresovani i Juventus, Napoli i Lacio.

Od eventualnog transfera zaradio bi i Partizan, kome pripada 10 procenata od naredne prodaje, pa i crno-belima odgovara da obeštećenje za bivšeg igrača bude što veće.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.