Vest Hem ponovo pomera granicu

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem ponovo pomera granicu

"Čekićari" spremili 40 miliona evra za vezistu Sportinga iz Lisabona.

Foto: Guliver/Getty images/Carlos Rodrigues

Fudbalski klub Vest Hem postigao je dogovor sa Sportingom iz Lisabona o kupovini Vilijama Karvalja, prenose britanski mediji.

"Čekićari" su navodno u završnim pregovorima sa portugalskim klubom o transferu 25-godišnjeg veznog igrača, a spekuliše se da je otkupna klauzula u Karvaljovom ugovoru 40 miliona evra.

 Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vest Hema, Slaven Bilić, namerava ove nedelje da pošalje ponudu za Karavalja koja će verovatno dostići klupski rekord od 35 miliona evra, uz dodatnih pet miliona bonusa.

Karvaljo, koji je prošle godine osvojio Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Portugala, u petak nije nastupao za Sporting u prvenstvenoj utakmici.

Klub iz Lisabona je saopštio da je izostavljen iz ekipe i za utakmicu sa Steuom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Vest Hem želi što pre da pojača tim posle poraza od Mančester junajteda (0:4) u prvom kolu Premijer lige.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.