Vest Hem dominantno do polufinala

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 23:00

Vest Hem dominantno do polufinala

Fudbaleri Vest Hema pobedili su Gent rezultatom 4:1 u revanš meču četvrtfinala Lige konferencija.

Vest Hem je razbio belgijski Gent rezultatom 5:2 u 180 minuta fudbala i zakazao duel sa AZ Alkmarom u polufinalu Lige konferencija.

Londonski "Čekićari" su svom stadionu u engleskoj prestonici rezultatom 4:1 pregazili Gent, obradovali navijače i došli na samo par koraka od šampionskog pehara.

Ipak, sve je počelo loše po Vest Hem, kada je Ugo Kujpers pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njihovu mrežu u 26. minutu i tada je Gent imao vođstvo od 1:0 i posle 1:1 u prvom meču rodile su se nade da mogu do polufinala.

Antonio se postarao da Vest Hem na poluvremenu nema zaostatak, pošto je izjednačujućih 1:1 postavio u 37. minutu i sa tim rezultatom otišlo se u svlačionice.

Po povratku, engleski tim je razbio belgijski.

U 55. minutu posle VAR konsultacija dosuđen je penal za Vest Hem, a u gol ga je pretvorio brazilski fudbaler Lukas Paketa.

Potom, usledio je pravi "blickrig".

U 58. minutu, samo tri minuta nakon gola iz penala, Vest Hem je imao veliku prednost od 3:1, kada je Deklan Rajs postigao pogodak.

Bilo je to nakon odlično istrčane kontre, kada je loptu samo poslao u donji desni ugao.

Za konačnih 4:1, postarao se Antonio u 63. minutu utakmice.

On je postigao lep gol kada je loptu "zakucao" u gornji desni ugao, nakon što je ušao u šesnaesterac i tamo napravio nekoliko koraka.

Vest Hem je zasluženo slavio i otišao u polufinale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vest Hem ubedljiv protiv Genta za polufinale LK

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2023

Fudbaleri Vest Hema plasirali su se večeras u polufinale Lige konferencija, pošto su u Londonu pobedili Gent sa 4:1, u revanš meču četvrtfinala.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.