Vesnić prvi šampion u TCR Istočna Evropa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesnić prvi šampion u TCR Istočna Evropa

Srpski automobilista Milovan Vesnić zvanično je proglašen prvim šampionom TCR Istočna Evropa na svečanosti u Beču i najboljim takmičarem Šampionata Austrije na kružnim stazama.

Nagradu su uručili sportski direktor TCR Istočna Evropa Rainer Verner i predsednik austrijskog saveza Harald Herc.

"Posle dodele priznanja za osvojen Centralnoevropski kup u TCR kategoriji došlo je i ovo priznanje u TCR Istočna Evropa, koji sam uspeo da osvojim ne samo ja kao pojedinac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << već mi je draže što je moj tim osvojio prvo mesto. Ovo je velika obaveza za mene i moju ekipu da i u narednoj sezoni radimo na istom nivou i trudimo se da ponovimo ovaj rezultat", kazao je Vesnić.

On je naveo da mu je drago što je i po drugi put uspeo da osvoji i Šampionat Austrije na kružnim stazama.

"Nisam očekivao ovu nagradu, jer sam se više bazirao na šampionate Centralne Evrope i Istočne Evrope, ali mi je i ona došla kao šlag na tortu", naveo je Vesnić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vesniću uručena nagrada za prvog šampiona TCR Istočna Evropa

Izvor: B92, 16.Jan.2020

Srpski automobilista Milovan Vesnić zvanično je proglašen prvim šampionom TCR Istočna Evropa i najboljim takmičarem Šampionata Austrije na kružnim stazama...Nagradu su uručili sportski direktor TCR Istočna Evropa Rainer Verner i predsednik austrijskog saveza Harald Herc..."Posle dodele priznanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.