Veslaj za svoju školu: Poznati polufinalisti

Izvor: RTS, 18.Apr.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veslaj za svoju školu: Poznati polufinalisti

U Savskom rukavcu održane su kvalifikacione veslačke trke akcije Beogradskog programa RTS-a "Veslaj za svoju školu".

Tokom osam trka, u kojima su se nadmetali timovi maturanata 22 gimnazije i srednje škole, u polufinale se plasiralo osam timova:
1. Matematička gimnazija
2. Trinaesta beogradska gimnazija
3. Osma beogradska gimnazija
4. Deveta beogradska gimnazija
5. Gimnazija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Lazarevca
6. Sportska gimnazija
7. Prva beogradska gimnazija
8. Gimnazija "Patrijarh Pavle"
Polufinale pete akcije "Veslaj za svoju školu" zakazano je za četvrtak, 20. april od 9.00 sati.
Finale revijalne manifestacije Beogradskog programa "Veslaj za svoju školu" gledaoci RTS-a moći će da prate uživo, u emisiji "Beogradska hronika", u petak, 21. aprila.
U prethodne četiri godine takmičenja, učestvovalo je oko 400 beogradskih maturanata. Toliko ih je bilo samo u čamcima – mnogo više đaka bilo je u publici, u svojstvu navijača.
Zanimljivost u vezi sa ovogodišnjom akcijom jeste učešće ekipe glumaca serije "Vojna akademija", koji će biti i u čamcima sa maturantima tokom finalnih trka, a ujedno i gosti Beogradske hronike u improvizovanom TV studiju u Savskom rukavcu.
Revijalnu manifestaciju "Veslaj za svoju školu", namenjenu beogradskim maturantima, organizuje redakcija Beogradskog programa RTS-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VESLAJ ZA SVOJU ŠKOLU Osam gimnazija za tri mesta u velikom finalu

Izvor: Blic, 19.Apr.2017, 13:56

Polufinalne trke tradicionalne manifestacije "Veslaj za svoju školu", u organizaciji Beogradske hronike RTS-a, biće održane sutra u Savskom rukavcu na Adi Ciganliji sa početkom od 9.00...Osam najboljih sastava nadmetaće se u tri trke, a pobednici će izboriti plasman za finale koje je na programu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.