Veslači počinju pripreme

Izvor: RTS, 12.Okt.2012, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veslači počinju pripreme

Srpski veslači u ponedeljak će početi pripreme za predstojeću sezonu, a njihov selektor Nebojša Ilić rekao je da su oni silno motivisani rezultatima koje su ostvarili u prethodnoj.

Na okupu će se naći svi reprezentativci osim Marka Marjanovića i Miloša Tomića koji će se mesec dana, odnosno tri pripremati u Americi i Ive Obradović koja je otputovala na završnu godinu studija u SAD gde će veslati na univerzitetu Berkli.

"U pripreme za narednu sezonu ulazimo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << silno motivisani rezultatima u prethodnoj. Imamo izuzetno mladu reprezentaciju, koju čine uglavnom veslači do 22 godine. U prethodnoj sezoni su se u potpunosti afirmisali na međunarodnoj sceni, stekli ogromno iskustvo i dokazali ogroman potencijal", rekao je Ilić.

Selektor veslača je kao dokaz za to naveo da su se sve srpske posade "probile među 10 najboljih na svetskoj rang listi" i dodao da će u narednoj sezoni "lestvicu podići na još viši nivo" i da će se boriti za medalje na svim takmičenjima.

On je kazao da će na pripremama velika pažnja biti posvećena mladim veslačima.

"VŠ godinama veliku pažnju posvećuje podmlatku. Mlađi seniori, koji su u prethodne dve godine stizali do finala i osvajali medalje na međunarodnim takmičenjima, pripremaće se sa najboljim veslačima.

Imaće ravnopravan tretman i istu polaznu tačku sa svim ostalima", kazao je Ilić.

Veslači će do decembra trenirati u Beogradu, a naredna četiri će provesti na Jahorini i u Kotoru, posle čega će se vratiti u srpsku prestonicu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.