Veselin Vujović otišao iz Zagreba

Izvor: RTS, 22.Maj.2020, 13:08

Veselin Vujović otišao iz Zagreba

Poznati rukometni stručnjak i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Veselin Vujović nije više trener Zagreba, objavio je hrvatski klub.
Kako se navodi, Vujović iz ličnih razloga napustio klupu tog tima posle samo šest meseci.

”Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu! Hvala Vuja ”, stoji u poruci tima iz hrvatskog glavnog grada. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />On se u klub vratio krajem prošle godine, a prethodno je vodio Zagrepčane od 2014. do 2016. i pravio zapažene rezultate.
U Srbiji je poznat kao jedan od ključnih igrača čuvene generacije Metaloplastike iz Šapca, koja je osamdesetih godina dominirala jugoslovenskim (sedam uzastopnih titula) i evropskim (dve titule šampiona 1985. i 1986.) rukometom. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Veselin Vujović napustio RK Zagreb

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020

Jedan od najboljih rukometnih stručnjaka na svetu Veselin Vujović napustio je mesto trenera Zagreba posle samo šest meseci, objavio je hrvatski klub...Kako se navodi, Vujović iz ličnih razloga odlazi sa funkcije...On se u klub vratio krajem prošle godine, a prethodno je vodio Zagrepčane od 2014....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.