Veseli u Partizanu? Oglasio se Miško Ražnatović

Izvor: B92, 08.Maj.2021, 16:54

Veseli u Partizanu? Oglasio se Miško Ražnatović

Poslednjih dana se moglo čuti u košarkaškim kuloarima da bi Jan Veseli mogao da se vrati u Partizan i u subotu se tim povodom oglasio menadžer Miško Ražnatović.

Češki košarkaš je pre samo nekoliko dana postao klijent Beobasket agencije i stoga je Ražnatović morao da se javi i razreši dileme.

Prema njegovim rečima, od povratka Veselog u crno-beli tabor nema ništa, jer ima čvrst ugovor sa Fenerbahčeom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Pošto sam danas pročitao neke lažne vesti, moram da razjasnim situaciju koja se tiče budućnosti Jana Veselog. Igrač je pod ugovorom sa Fenerbahčeom i nema razmatranja ili mogućnosti da u sezoni 2021/2022 igra u bilo kom drugom evropskom klubu“, napisao je Ražnatović.

Ovo se, jasno je, odnosi i Partizan, ali i na Olimpiju iz Milana koja je navodno zainteresovana za češkog centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAŽNATOVIĆ ODGOVORIO NA SPEKULACIJE: Jan Veseli u Partizanu?

Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2021

Poslednjih dana kruže glasine da bi Jan Veseli mogao da se vrati u crno-beli tabor i predstavi kapitalno pojačanje za Partizan. Češki košarkaš je pre samo nekoliko dana postao klijent Beobasket agencije i stoga je Ražnatović morao da se javi i razreši dileme vezane za njegov prelazak u Partizan....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.