Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 08:20

Veruj u Mariov put: Đurovski do kraja karijere u Muangtongu

Novi ugovor potpisan na tri godine s opcijom da se produži...

Možda nije prošao u Evropi, ali se na Tajlandu izborio za status legende. Mario Đurovski sa svojih 35 leta zato nije imao težak izbor kada mu je Muangtong junajted, klub u kojem je u dva mandata sakupio već pet sezona, na sto stavio novi ugovor.

Trogodišnji, s opcijom da se produži što će reći da će bivši fudbaler Crvene zvezde, Bežanije i Vojvodine izvesno završiti karijeru u zemlji u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koju je otišao još 2012. godine.

Počastvovan sam. Iako sam iz Srbije, Tajland i Muangtong su postali moj drugi dom. Daću sve od sebe da donesem uspeh ovom timu. Hvala vam što verujete u Mariov put“, rekao je Đurovski i obećao navijačima atraktivan fudbal koji ga je i proslavio na Tajlandu.

Evropa je već potpuni profesionalizam. Tamo nema uvek mesta za vic. Na Tajlandu je fudbal prvenstveno zabava. A Đurovski to ume.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.