Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 22:39

Vertigo za šampiona, Boston ga lako sredio

Već posle prve četvrtine Seltiksi su vodili protiv Toronta s 39:23

Boston je bio prejak za šampiona.

Odigrali su Seltiksi jako dobro i poslali su poštenu poruku Torontu u prvoj utakmici polufinala Istoka NBA liga - 112:94.

Boston je imao šestoricu dvocifrenih igrača i tako poveo sa 1:0 u seriji. Seltiksi su posebno dominantni bili u prvoj četvrtini koju su dobili sa 39:23, a posle toga im je bilo daleko lakše da igraju i dođu do prednosti u seriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Džejson Tejtum je imao 21 poen i devet skokova, dok je Markus Smart završio utakmicu sa 21 poenom, šest skokova i četiri asistencije. Kemba Voker je imao dabl-dabl sa 18 poena i 10 asistencija, dok je Džejlen Braun ubacio 17 poena i imao pet skokova. Danijel Tajs je dao 13 poena i imao čak 15 skokova, kao i dve blokade.

Prilično snažna partija Bostona. Poruka je poslata aktuelnom šampionu, to je sigurno.

Dovoljno je samo reći da je Toronto dao jednu trojku iz 12 pokušaja u prvih 24 minuta igre. Kod Reptorsa je ipak igrao Lauri i dao je 17 poena.

Kod Toronta su najraspoloženiji bili još i Ibaka sa 15 poena, Sijakam sa 13, Anunobi je dodao 12, Vanvlit 11, a Pauel 10 postignutih poena. Sve je to bilo ovoga puta nedovoljno za Boston. Ako aktuelni šampion želi više, moraće više od ovoga.

NBA - REZULTATI

Toronto - Boston 94:112 /u seriji 0:1/

/Lauri 17 - Smart 21/

Dalas - Los Anđeles Klipers

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.