Izvor: Blic, 04.Jan.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verštapen bira između Džordana i Minardija

Verštapen bira između Džordana i Minardija

LONDON - Holandski vozač Jos Verštapen još uvek nije obezbedio mesto u Formuli 1 za 2003. godinu i pored toga što je poznat kao najbolji prijatelj svetskog prvaka Mihaela Šumahera.

- Naravno, čuo sam se sa Mihaelom i razgovarali smo o svemu, najviše o promenama u Formuli 1. Nisam ga opterećivao svojim problemima, jer sam odrastao i mogu sam da ih rešim - izjavio je Verštapen.

Preostale opcije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Verštsapena su Džordan i Minardi, koji jedini nisu objavili ime drugog vozača za novu sezonu.

- Pregovaram sa vlasnicima timova, ali nisam prelomio gde ću nastaviti karijeru. Sada želim samo da uživam u odmoru - dodao je iskusni holandski pilot.

Verštapen je prošle sezone doneo najgoru odluku u karijeri, kada je odbio mesto test vozača u Ferariju, koje mu je, naravno, obezbedio prijatelj Šumaher, kako bi vozio za Erouz. Na njegovu nesreću Erouz se kasnije opredelio za Frencena i Bernodlija, da bi na pola sezone bankrotirao.

- Bolje je da pitate Jos. Trenutno sam sa porodicom u Norveškoj, gde po ceo dan skijam i igram fudbal. Želim da se odmorim i da bar na kratko zaboravim na Formulu 1 - poručio je Mihael Šumaher, koji je juče proslavio 34. rođendan. A. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.