Verstapen: Pomalo sam iznenadjen

Izvor: Beta, 04.Jul.2021, 17:48

Verstapen: Pomalo sam iznenadjen

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da nije očekivao da će u današnjoj trci biti toliko dominantan, posle pobede u trci Formule 1 za Veliku nagradu Austrije."Da budem iskren, ovo je neverovatno. Bolid je bio nestvaran. Svaki komplet guma koje smo stavili bio je zaista ugodan za vožnju. Ovo je suludo. Pomalo sam zapanjen kako je prošlo danas, nisam očekivao da će ovako biti. Svako u ekipi obavio je neverovatan posao", rekao je Verstapen.Verstapen je ostvario treću uzastopnu pobedu u sezoni, ukupno petu, a 15. u karijeri. Na Red Bul Ringu je krenuo sa pol pozicije, vodio je od početka do kraja i osvojio je dodatni bod za najbrži krug trke."Kada ulazite u trkački vikend svi vas vide kao favorite, ali nikada nije lako uraditi ono što smo mi danas uradili, veliki napor cele ekipe. Ceo 'paket' tokom ove dve nedelje (u Austriji) je bio neverovatan. Na startu sam morao da budem budan, znao sam da ću, ako budem mogao da budem brz u prvom krugu, moći da vozim svoju trku", naveo je holandski vozač.On je prvi u generalnom plasmanu sa 32 boda više od aktuelnog šampiona Luisa Hamiltona iz Mercedesa, koji je trku završio na četvrtom mestu.Drugo mesto zauzeo ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NI SAM NE VERUJE DA JE TOLIKO DOBAR! Verstapen: Pomalo sam iznenađen

Izvor: Kurir, 04.Jul.2021

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da nije očekivao da će u današnjoj trci biti toliko dominantan, posle pobede u trci Formule 1 za Veliku nagradu Austrije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.