Verovao sam da će Đoković pobediti Sinera

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 17:53

"Verovao sam da će Đoković pobediti Sinera"

Andrej Rubljov je u januaru na Australijan openu stigao do četvrtfinala.

Tamo je poražen od Janika Sinera, koji je kasnije osvojio prvi grend slem u karijeri.

Rus je u razgovoru za Ubi Tennis otkrio da je pre meča Sinera i Đokovića u polufinalu bio ubeđen da će srpski teniser poibediti mladog Italijana.

"Pošto me je Siner pobedio u Australiji, bio sam uplašen da će ga Novak Đoković dobiti u tri seta. I rekao sam sebi, u redu, ako ga Novak pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tri seta, koliko moram da radim još pošto sam ja izgubio od Sinera u tri seta? Onda me je i ta činjenica da je Siner pobedio Novaka naterala da shvatim da moram da nastavim da radim i da guram dalje", kaže Rubljov koji ovih dana igra u Roterdamu.

On je ipak priznao da nije očekivao da će tako lako izgubiti od Sinera.

"Nisam bio iznenađen, očekivao sam da je u stanju da me pobedi, njegova igra u ovom momentu je impresivna. Možda nisam očekivao da me dobije tako lako, u tri seta. Iskreno, ne žalim ni za čim u mečevima sa Sinerom, uvek je zasluživao da pobedi. Ipak, najgori je bio taj poraz u Australiji", zaključio je Rubljov.

Njega u osmini finala u Roterdamu očekuje duel sa 28. igračem sveta, Feliksom Ožeom-Alijasimom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.