Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2020, 20:23

Verovali ili ne, Čelsi je registrovao Petra Čeha za Premijer ligu!

Savetnik u klubu će moći i da brani

Engelski premijerligaši su danas dostavili konačne spiskove licenciranih igrača za Premijer ligu, a najveći šok je priredio Čelsi.

Verovali ili ne, Plavci sa Stamford Bridža su za takmičenje u engleskom prvenstvu licencirali i Petra Čeha koji je pre godinu i po dana završio igračku karijeru i od tada obavlja funkciju savetnika u klubu za sportska i tehnička pitanja?!

Nije šala, iako je na prvi pogled >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tako delovalo. Na zvaničnom sajtu Premijer lige, među 25 licenciranih igrača Čelsi se nalazi i ime Petra Čeha. Uz još trojicu golmana: Kepu Arizabalagu, Eduara Mendija i Vilija Kabaljera.

Iako Kepa svojim konstantnim greškama dovodi stručni štab i navijače Člelsija do očaja, niko nije mogao da pretpostavi da će mu kao konkurencija biti pridodat i legendarni Čeh koji završio karijeru u Arsenalu 2019. godine, a pre toga je 11 godina branio za Čelsi.

Očekuje sa da novajlija Eduar Mendi bude prvi izbor Frenka Lamparda za gol liniju, a Kepi se pored veterana Kabaljaera drma i pozicija rezervnog golmana. Šta će im tu još i Čeh, nikome nije jasno... Eventulano možda da se Čelsi na ovaj potez odlučio zbog nepredvidivih situacija sa virusom COVID-19.

Ianče, pored Čelsija su još neki klubovi iznenadili spiskovima od 25 licenciranih fudbalera. Tako Mančester Junajted za Premijer ligu nije licencirao argentinskog golmana Serhija Romera i nekada standardnog štopera Fila Džonsa. Arsenal je precrtao Mesuta Ozila i Sokratisa Papastatopulosa, a Fulam se odrekao usluga Žan Mišel Serija, Stefana Johansena, Džoša Onome i Kevina Mekdonalda.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.