Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2020, 23:51

Verona može u Evropu posle 32 godine

Kaljari pao u gradu Romea i Julije...

Verona igra možda i najbolju sezonu u 21. veku! U drugom ligaškom meču po povratku fudbala u Italiji, u gradu Romea i Julije posle velike borbe pao je Kaljari (2:1), a to znači da su momci Ivana Jurića istakli najozbiljniju kandidaturu za izlazak u Evropu.

Ovaj rezultat dobija na značaju ako se u obzir uzme da su domaći sve od 36. do 70. minuta igrali sa čovekom manje. Fabio Borini zaradio je direktan crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << karton zbog neopreznog starta nad Markom Rogom. Arbitar Manjanelo dobio je signalizaciju iz VAR sobe, otišao je da pogleda usporeni snimak i odlučio da izbaci iz igre iskusnog univerzalca.

Snage su izjednačene posle drugog žutog kartona za Ćigarinija...

Veroni su tri boda obezbedila dva gola snažnog napadača Samjuela Di Karmine. Prvi glavom posle lepog centaršuta našeg Darka Lazovića, a drugi nakon lepe akcije sa Valeriom Vereom. Njih dvojica "izradili" su doslovce kompletnu odbranu tima sa Sardinije, da bi akciju sjajnim udarcem sa distance završio Di Karmine - 2:0.

Kaljari jeste uspeo da smanji na vreme - preko Đovanija Simeonea u finišu prvog dela - bilo je uslova i za izjednačenje, imajući u vidu brojčanu prednost, međutim ubrzo će "pocrveneti" i Ćigarina i Verona je uspela da se odbrani.

Klub sa Bentegodija tri puta je dosad izlazio u Evropu. Poslednji put pre 32 godine, kada je stigao do četvrtfinala UEFA kupa...

SERIJA A - ODLOŽENE UTAKMICE 25. KOLA

Subota

Torino - Parma 1:1 (1:1)

/Enkulu 15 - Kucka 31/

Verona - Kaljari 2:1 (2:1)

/Di Karmine 14, 26 - Simeone 43/

Nedelja

18.30: (1,38) Atalanta (5,00) Sasuolo (7,75)

20.45: (1,35) Inter (5,00) Sampdorija (9,00)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.