Verner menja Suareza u Barseloni?

Izvor: RTS, 21.Jan.2020, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verner menja Suareza u Barseloni?

Fudbaler Lajpciga Timo Verner mogao bi u Barseloni da zameni povređenog Luisa Suareza, piše španski list "Sport".
Suarez zbog povrede i operacije kolena neće moći da igra nekoliko meseci, što znači da će katalonski klub bez njega ostati do kraja sezone.

Kako prenosi ovaj Sport, Barselona će pokušati da na njegovu poziciju dovede trenutno najboljeg strelca Bundeslige.
Verner >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ove sezone odigrao 26 utakmica u svim takičenjima za Lajpcig i postigao 25 golova, dok je 23-godišnji napadač i deset puta bio asistent.
Lajpcig je trenutno vodeći tim u nemačkom prevenstvu, sa četiri boda više od drugoplasiranog Bajerna.
Sa druge strane, engleski mediji Vernera dovode u vezu sa Liverpulom i Čelsijem, tako da će se narednih dana u Lajpcigu usijati telefoni. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Propala trampa sa Juventusom, Barsa pronašla novo rešenje?

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2020

Još jedno ime se pojavilo u javnosti...Izgleda da od trampe Juventusa i Barselone neće biti ništa...Ivan Rakitić i Federiko Bernardeski će ostati u svojim klubovima jer nije došlo do dogovora, pa se tako Barselona okrenula drugim opcijama, piše Skaj Italija...jedna od njih jeste napadač Valensije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.