Vermezović i problemi sa medijima

Izvor: B92, 17.Okt.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović i problemi sa medijima

Trener Kajzer Čifsa Vladimir Vermezović izvinio se što je napustio pres konferenciju posle remija njegovog tima sa Platinum Starsima u Premijeršipu JAR-a.

Vermezović je izjavio da se neće obraćati medijima nakon što ga je navodno "Dejli San" citirao da je on bio bolji fudbaler nego njegov napadač Kajzer Motaung junior.

Ispostavilo se, međutim, da je srpski trener dobio lošu informaciju, a nije pročitao članak pa se izvinio novinama zbog svog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispada pošto je ustanovio da nije bio pogrešno citiran.

Novine su, naime, citirale Vermezovića koji je izjavio da Motaung nije u timu pošto ima bolje napadače u ekipi.

Vermezović je ipak odbio da se izvini ostalim medijima koji su prisustvovali konferenciji koju je napustio zbunivši i pres centar svog tima.

"Napravio sam grešku jer sam imao pogrešne informacije. Nisam proverio, zbog toga moram da se izvinem Dejli Sanu. Pogrešio sam. Svaka reč koju su napisali je moja ali sam dobio pogrešne informacije da su rekli kako sam bolji od jednog mog igrača. Izvinjavam se Dejli Sanu, ali samo Dejli Sanu”, izjavio je Vermezović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.