Izvor: B92, 03.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: "Železnik nam ne leži"

Fudbaleri Partizana samo dva dana posle velikog uspeha I plasmana u ligu kupa UEFA potpuno su svoje misli okrenuli domaćem šampionatu, pošto ih u nedelju očekuje teško gostovanje ekipi Železnika.

Trener Vladimir Vermezović ponovio je da I pored lepih uspeha u Evropi, odmaći šampionat ima prioritet:

"Ponovo se vraćamo na ono što nam je i najvažnije, a to je domaće prvenstvo. Pred nama je jedna izuzetno teška utakmica, ne toliko zbog toga što smo pre dva dana imali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iscrpljući meč protiv Dinama, već zbog toga što nama Železnik inače ne leži kao tim i protiv nas uvek igraju odlične utakmice. Ova situacija u kojoj su se trenutno našli, po meni je samo splet nesrećnih okolnosti i nije pravi odraz onoga što Železnik može. Iskreno se nadam da ćemo ostvariti dobar rezultat i otići na ovu dvonedeljnu pauzu sa 3 boda više na svom kontu.

Prvotimac Nenad Djordjević takodje očekuje velika iskušenja na "malom Poljudu":

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica i tradicionalno neugodan protivnik koji ima odličnu ekipu. Međutim, mislim da smo i mi tim koji je stekao veliko samopouzdanje kroz ove utakmice i znamo koliko vredimo i shodno tome ubeđen sam da bi trebali da pobedimo. Jednostavno, mi moramo da gledamo sebe i u svoje dvorište, jer smo svesni da sami odlučujemo o svojoj sudbini i zato najprostije rečeno, moramo pobeđivati u nizu da bismo se na kraju prvenstva radovali novoj tituli", rekao je Djordjević.

Utakmica u Železniku igra se u nedelju od 15 I 30 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.