Vermezović: Penali su lutrija

Izvor: B92, 23.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: "Penali su lutrija"



Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović ocenio je u utorak uveče da je njegov tim propustio veliku priliku da se plasira u Ligu šampiona još u prvom meču sa slovačkom Artmedijom.

"Mi smo veliku šansu propustili u Bratislavi, kada smo mogli da rešimo ovaj duel. Rezultat 0:0 je jako opasan, a mi smo večeras uradili sve što smo mogli, ali, jednostavno, sreća nije bila uz nas", rekao je Vermezović novinarima.

Partizan je u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao 0:0 sa slovačkom Artmedijom, koliko je bilo i u prvom meču, a tim iz Bratislave bio je uspešniji u izvođenju jedanaesteraca i plasirao se u Ligu šampiona.

"Čestitam protivniku i treneru Artmedije. Život ide dalje, šta drugo možemo da radimo sad", upitao se je Vermezović.

Penale su za Partizan promašili Zoran Mirković, Pjer Boja i Nenad Brnović, a Vermezović je rekao da su se igrači sami prijavili da šutiraju jedanaesterce.

"Sami su se prijavljivali,. Velika je to odgovornost, a neki nisu smeli da šutiraju. Nikom ništa ne zameram, penali su lutrija", objasnio je trener šampiona SCG.

Trener Artmedije Vladimir Vajs rekao je posle meča da je ovo najveći dan za njegovu ekipu.

"Ovo nam je najveći dan, nestvaran. Prošli smo u Ligu šampiona preko odličnog protivnika. U fudbalu ne pobeđuje uvek bolji, ali mi smo imali fantastičnog golmana, a uz nas su bili i sreća i Bog", rekao je Vajs.

Prvi stručnjak slovačkog šampiona zahvalio se i publici, i istakao je da je bio impresioniran atmosferom.

"Ambijent je bio fantastičan. Na kraju sam se i poklonio publici, koja je aplauzom nagradila moje igrače. Iskreno vam svima hvala na ambijentu koji ćemo pamtiti do kraja života", rekao je Vajs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.