Vermezović: Ne radujemo se Zvezdinoj nesreći

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jan.2013, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Ne radujemo se Zvezdinoj nesreći

Kriza u rukovodstvu Crvene zvezde, začinjena fizičkim obračunom Dragana Džajića i Nebojše Čovića, pomno je propraćena i u taboru Partizana.
- Nije dobro da veliki klub, poput Zvezde, dođe u takvu situaciju. Džajić i Čović mi deluju gospodski, ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da li je istina sve što se priča i piše, samo znam da nije dobro. Razmirice svuda postoje, pogoduju ako su konstruktivne, međutim, nije u redu da se sukob mišljenja izražava na taj način. Poznajem Džajića, Čović mi je bio trener, čak i profesor u Srednjoj mašinskoj školi, zbog čega su mi neke stvari neverovatne. Čuda se, izgleda, dešavaju – u neverici je Vermezović.
Na pitanje koliko haotična situacija u taboru večitog rivala olakšava posao crno-belima, šef struke uzvraća mirnim glasom.
- Ne radujemo se tuđoj nesreći. Kolo sreće se okreće, nikad ne znaš šta može tebi da se desi. Imamo dovoljno naših problema, a ako ovaj nekome može da naudi to će biti Crvenoj zvezdi. Očekujem da se brzo sredi stanje u srpskom fudbalu, da konačno počnemo da pričamo o igri, a ne o predsednicima, generalnim sekretarima, direktorima i trenerima.
Vermezović je poentirao u zaključku:
- Dok sam igrao u velikoj Jugoslaviji, nisam znao nijednog funkcionera, čak ni mog predsedika. Danas, kako otvorite novine samo su oni u prvom planu. Ako to „hrani” narod, na pogrešnom smo putu. Igrači bi više trebalo da budu zastupljeni u medijima.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vermezović: Sumnjam u tuču!

Izvor: Kurir, 27.Jan.2013

Trener Partizana ne veruje da su se rukovodioci Zvezde fizički sukobili..Fudbaleri i bokseri...Trener Partizana Vladimir Vermezović kaže kako ne veruje da su se predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i potpredsednik ovoga kluba Nebojša Čović potukli...- Ne znam da li je istina to što se piše,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.