Vered će često ići u Pionir: Obožavam košarku, bodriću Zvezdu u Evroligi /VIDEO/

Izvor: Blic, 22.Avg.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vered će često ići u Pionir: Obožavam košarku, bodriću Zvezdu u Evroligi /VIDEO/

Fudbaleri Crvene zvezde u lepom raspoloženju dočekuju derbi kola protiv Javor-Matisa u nedelju od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić". Razlog za to su tri vezane pobede i prilika da sa nova tri boda izbiju na vodeće mesto na tabeli domaće Superlige.

Zato su u novoj epizodi serijala Zvezda TV mlađi igrači govorili o neformalnijim stvarima, a društvena mreža Instagram pokazala se kao dobra tema. Predrag Rajković, Marko Grujić, Vukašin Jovanović i Luka Jović odgovarali su na raznorazna pitanja i dobro se zabavili.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vered: ''Znam da ne igram dobro, umoran sam!''

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015

Jedno od Zvezdinih letošnjih pojačanja, Izraelac Idan Vered svestan je da u poslednje vreme ne pruža očekivane partije, ali veruje da će se uskoro vratiti u formu...I dok ekipa Crvene zvezde ostvaruje sve bolje rezultate i pokazuje sve sigurnije partije to se baš i ne može reći za Izraelca Idana...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda želi pobedu i prvo mesto

Izvor: Politika, 22.Avg.2015

„Crveno-beli“ dočekaće danas lidera na tabeli Javor u derbiju sedmog kola domaćeg šampionata (19 č)..Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće večeras Javor na stadionu „Rajko Mitić“ u sedmom kolu domaćeg šampionata (19 č). Ovo će biti derbi kola u kome će se sastati dve prvoplasirane ekipe...I...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.