Verati produžio ugovor sa PSŽ-om

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verati produžio ugovor sa PSŽ-om

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati produžio je ugovor do 2020. godine, objavio je šampion Francuske.

Verati je odlučio da ostane duže za još godinu dana, pod znatno povoljnijim finansijskim uslovima, i tako odbaci ponude mnogobrojnih zainteresovanih timova.

- Srećan sam što sam produžio ugovor. Zahvalio bih se klubu na poverenju od trenutka kada sam došao. Volim Pariz i ovaj klub, nastaviću da dajem sve od sebe kako bismo bili uspešni i postali prvaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evrope - rekao je Verati za klupski sajt.

Odlični italijanski vezni igrač iz Peskare je 2012. godine došao u PSŽ i postao jedan od ključnih igrača "svetaca".

Za reprezentaciju Italije odigrao je 15 utakmica i dao jedan gol.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Verati u PSŽ do 2020.

Izvor: B92, 16.Feb.2016, 00:58

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati produžio je ugovor do 2020. godine, objavio je šampion Francuske...Verati je odlučio da ostane duže za još godinu dana, pod znatno povoljnijim finansijskim uslovima, i tako odbaci ponude mnogobrojnih zainteresovanih timova..."Srećan sam što sam produžio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.