Verati izazvao skandal ovom fotografijom: U PSŽ-u su poludeli zbog neprofesionalnog gesta Italijana (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verati izazvao skandal ovom fotografijom: U PSŽ-u su poludeli zbog neprofesionalnog gesta Italijana (FOTO)

Foto: Facebook

Situacija oko statusa Marka Veratija svakodnevno se komplikuje.

Italijanski fudbaler je poručio čelnicima Pari Sen Žermena da želi da napusti klub, a to želi da iskoristi Barselona. Prema nekim pisanjima, klub sa "Nou Kampa" je ponudio čak sto miliona evra za vezistu, ali PSŽ navodno radi sve na tome da zadrži jednog od svojih najboljih fudbalera.

Verati je trenutno na odmoru na Ibici, a munjevitom brzinom se raširila fotografija njega kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pozira držeći novine "Mundo Deportivo", na kojima je na naslovnoj strani glavna vest da je Verati izvesno novi član Barselone.

- Predsednik PSŽ-a je veoma ljut na njega i nimalo mu se ne sviđa potez - prokomentarisao je nekadašnji igrač francskog kluba Žoze Kobo.

Oglasio se i sam Verati po tom pitanju.

- Ne želim da odem po svaku cenu, ali želim da vidim da li će ovog leta zaista kupiti igrače koji mogu doneti titulu. Ako to urade, ostaću drage volje. Ali, svake godine to kažu i na kraju vidimo iste rezultate. Obećanja PSŽ.a nisu dovoljna, ali ako ovog puta sportski direktor Enrike uradi ono što je obećao, onda ću ostati u timu - rekao je Italijan.

U PSŽ je Verati stigao 2012. godine za 12 miliona evra iz Peskare, ne odigravši niti jedan meč u Seriji A. Ugovor mu traje do 2021. godine.

Prošle sezone je na  28 mečeva postigao tri gola i upisao pet asistencija u francuskom šampionatu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.