Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 11:19

Vera u braću Tim

Dominik i mlađi Moric danas nastupaju na Austrijskoj pro seriji

Dok ne počne "klasična" teniska seona, to jest dok se (i ako) ne pokrenu ATP i WTA tur, igrači i organizatori turnira se snalaze kako ko.

Tako je još pre mesec dana u Nemačkoj pokrenut trend egzibicionih turnira bez prisustva gledalaca i po posebnim pravilima ponašanja. To je pokrenulo čitav niz takmičenja, što po Evropi što po Severnoj Americi, pa će od naredne sedmice nešto slilčno krenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Beogradu gde startuje novo Novakovo "čedo" Adrija tur.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

A na njemu će jedna od najvažnijih, zapravo najvažnija zvanica biti Dominik Tim. Austrijanac ne časi časa, te je već krenuo sa takmičarskim tenisom, ali u domovini gde će i danas izaći na teren. Naravno, treći reket sveta je apsolutni favorit na meču Austrije pro serije protiv idola i sunarodnika, legendarnog Jirgena Melcera. Razlika u godinama, ali i kvalitetu teniea je velika i ovde ne bi trebalo razmišljati o iznenađenju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zanimljivo je da na ovom turniru učestvuje i Timov mlađi brat, Moric, koji pak danas nije favorit na susretu sa 14 godina starijim Filipom Osvaldom, inače dubl igračem. No, ovde je iznenađenje moguće te mi ipak gađamo kvotu 3,20 na 20-godišnjaka iz Viner Nojštada.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dan na ovom egzibicionom takmičenju koje je su kreirali otac braće Tim, Melcer i i direktor turnira u Kicbilu, Aleksander Antoniš zatvara duel Lenija Hempela i Davida Pihlera gde bi mogla da se pojuri kvota 2,29 na ovog drugog. Trenutna forma im je slična, ali je Pihler 479, a Hempel 715. na ATP listi što nam daje nadu da možemop da "slomimo" ovaj kladilački par.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.