Venus Vilijams trijumfovala u Dohi

Izvor: B92, 09.Nov.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venus Vilijams trijumfovala u Dohi

Amerikanka Venus Vilijams pobedila je Ruskinju Veru Zvonarjevu rezultatom 6:7 (5-7), 6:0, 6:2 u finalu WTA završnog turnira u Dohi.

Starija Vilijamsova je na takmičenje došla kao osmi nosilac, ali je uspela da pobedi sve rivalke i zaradi 1.100.000 dolara. Venus je trijumfom u finalnom okršaju došla do 39. titule u karijeri, a treće ove sezone.

Ruskinja Zvonarjeva pružala je odlične partije tokom celog takmičenja, a u istom stilu počela je i završnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstavu. Iskoristila je jedinu brejk loptu, a Venus je od četiri prilike jednu materjalizovala. Zvonarjeva je bila koncentrisanija u taj brejku i došla je do vođstva.

U ostatku susreta dominirala je Vilijamsova. Svih šest brejk lopti je realizovala i zasluženo je stigla do pobede posle 2 časa i 10 minuta igre.

Turnir u Dohi igrao se za nagradni fond od 4.450.000 dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trijumf Venus Vilijams u Dohi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2008

DOHA - Američka teniserka Venus Vilijams trijumfovala je danas na završnom turniru sezone u Dohi, pošto je u finalu savladala Ruskinju Veru Zvonarjovu sa 2:1 (6:7, 6:0, 6:2)...To je bila šesta pobeda Amerikanke u njihovim međusobnim duelima u kojima je zabeležila samo jedan poraz...Nagradni fond...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Doha - Venus Vilijams pobednica

Izvor: RTS, 09.Nov.2008

Tamnoputa američka teniserka Venus Vilijams pobednica je VTA-šampionata u Dohi, kojim je završena ovogodišnja sezona u ženskom "belom sportu". .Venus je u finalu savladala Ruskinju Veru Zvonarevu sa 6:7(5), 6:0, 6:2..Nagradni fond u Dohi iznosio je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.