Vengerove muke: Beljerin ne igra protiv Junajteda, PSŽ, Sautemptona, Vest Hema, Bazela...

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vengerove muke: Beljerin ne igra protiv Junajteda, PSŽ, Sautemptona, Vest Hema, Bazela...

A tu je i Aleksis Sančez, koji je takođe povređen

Crni novembar. Tako su mediji u Engleskoj okarakterisali pretposlednji mesec u godini, iz Arsenalovog ugla. Ludogorec je nekako preskočen, bod protiv Totenhema nije loš, ali Tobdžije tek sada čekaju najveći izazovi, koji bi trebalo da daju odgovor na pitanje - može li Arsenal na vrh?

A na tom izazovu Arsen Venger neće moći da računa na ponajboljeg desnog beka Premijer lige Ektora Beljerina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ! Nesrećne vesti dugogodišnji stručnjak dobio je nakon što su detaljni testovi potvrdili da su Beljerinu stradali ligamenti skočnog zgloba i u londonskom derbiju sa Totenhemom.

Problem je nastao pošto Španac nije uspeo da odradi trening mlade reprezentacije u utorak, kada su lekari zapravo posumnjali da je Beljerinova povreda ozbiljnije prirode.

Zbog toga ga sada čeka pauze do kraja novembra, a na terenu bi ponovo mogao da se nađe početkom decembra.

U tom periodu Arsenal čekaju ozbiljni izazovi. Prvi je gostovanje Mančester junajtedu sledeće subote, a samo četiri dana kasnije na Emirejts stiže PSŽ. Već 27. u goste dolazi Bornmut, tri dana potom i Sautempton, da bi 3. decembra usledio još jedan derbi Londona. Ovog puta protiv Vest Hema na Olimpijskom stadionu. Britanska štampa u pitanje dovodi i Beljerinov povratak u meču s Bazelom 6. decembra.

Na sve Vengerove muke nadovezala se i povreda Aleksisa Sančeza, kome je stradala prepona. Kao i Beljerinu, na treningu u utorak. Upravo iz tog razloga Venger je pozvao selektora Čilea Huana Antonija Picija da Sančeza izostavi iz ekipe, jer bi u protivnom rizikovao da se pouzdani napadač ozbiljnije povredi.

Za razliku od Beljerina, Sančez bi trebalo da se na teren vrati za sedmicu ili dve. To znači da se u pitanje dovodi njegov nastup protiv Junajteda.

Bez dvojice važnih šrafova Arsenal bi bio ozbiljno ranjiv.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.