Venger veruje u tobdžije

Izvor: RTS, 30.Nov.2010, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger veruje u "tobdžije"

Menadžer Arsenala Arsen Venger tvrdi da neće dovoditi pojačanja u januarskom prelaznom roku. Pobedom protiv Aston Vile, tim pokazao da nije u krizi, a postoji mogućnost da se u januaru u tim vrati Aron Remzi, koji je na pozajmici u Notengem forestu.

Arsen Venger, menadžer Arsenala, izjavio je da ima poverenja u svoj tim i da ne namerava da pazari u januarskom prelaznom roku. Venger je inače poznat kao menadžer koji ne voli da menja tim usred sezone, ali je u prethodne dve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sezone dovodio Sola Kempbela i Andreja Aršavina, pa mediji na ostrvu spekulišu da će tako biti i ovog januara.

"Moja politika je da se držim ekipe koju imam na okupu, tako da neću tražiti pojačanja, osim ako ne izgubimo nekog", izjavio je Venger.

Posle pobede nad Aston Vilom (4:2), prestale su priče kako je klub u krizi, a "tobdžije" su visoko na tabeli Premijer lige, sa samo dva boda zaostatka za Mančester junajtedom.

Kapiten Sesk Fabregas je rovit, pa će Venger morati da bude oprezan sa korišćenjem Španca u mečevima Arsenala. Ipak, francuski stručnjak polaže nade u Arona Remzija, koji je iznenadno poslat na pozajmicu u Notingem forest.

"Do januara se igra još sedam mečeva. Ako Aron bude odigrao nekoliko mečeva na visokom nivou, vratiću ga u januaru u tim. Odlučio sam da ga pošaljem u Čempionšip (Druga liga) i ako pokaže fizičku spremnost, siguran sam da može da igra za nas", završio je Venger.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.