Venger odrešio kesu!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger odrešio kesu!

Izgleda da je Venger spreman da potroši ogroman novac!

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, ne želi više da odlaže. Spremio je odličnu ponudu za Karima Benzemu i nada se da će sve biti gotovo u skorije vreme.

Naime, kako javljaju španski mediji, Venger je spremio ponudu od 65 miliona evra za odličnog napadača!

Odavno je poznato da je 65-godišnji stručnjak veliki obožavatelj ovog fudbalera, te je odlučan u nameri da ga ovog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konačno dovede u svoje redove.

Iako je svestan da se Real neće tako lako odreći usluga 27-godišnjeg napadača, Venger želi svim silama da privoli svog sunarodnika da zaigra u Premijeg ligi u paru sa svojim kolegom iz reprezentacije, Žiruom.

Iako je Benzema prošlog leta produžio ugovor sa Realom do 2019. godine, Venger se nada da će promena trenera uticati na to da Benzema promeni klub.

Da li to znači da će od ove sezone Ronaldo biti klasična "devetka" ili od Vengerovih zamisli nema ništa?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.