Venger ne namerava da proda Fabregasa i Vilšira

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Apr.2011, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger ne namerava da proda Fabregasa i Vilšira

Trener Arsenala Arsen Venger izjavio je da ne namerava da proda fudbalere Seska Fabregasa i Džeka Vilšira.
Zašto bismo prodali Seska? Mi gradimo ekipu i igru oko njega... Sada je u prvi plan dospeo Džek Vilšir. Nastavićemo tako da radimo – rekao je Venger britanskim medijima.

Arsenal će i ovu sezonu gotovo sigurno završiti bez osvojenog trofeja, zbog čega bi klub mogao da napusti Fabregas i vrati se u Barselonu u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << počeo karijeru.
Takođe, britanski mediji naveli su da su za Vilšira zainteresovani brojni klubovi, među kojima i Mančester siti, i da bi on mogao da ode sa Emirejtsa.
Kad potpišete četvorogodišnje ili petogodišnje ugovore obavežete se da ćete za to vreme pokušati da osvojite trofeje. U ugovorima ne piše da možete da napustite klub ako posle prve sezone ne osvojite nijednu titulu – rekao je Venger.
Igrači osećaju odgovornost, kao i trener i navijači. Zašto mislite da plaćamo fudbalere? Klub se sastoji od zajedništva ekipe, trenera i filozofije tima, a s tim je u suprotnosti kada kažete da ćete napustiti klub ako ne osvojite titulu – dodao je francuski trener.
Arsenal je ranije završio takmičenja u Liga kupu, FA kupu i osmini finala Lige šampiona i ostalo mu je da se bori za titulu u Premijer ligi.
„Tobdžije” posle 34 kola zauzimaju treće mesto sa 64 boda, devet manje od prvoplasiranog Mančester junajteda, ali i utakmicu manje. Drugi je Čelsi sa 67 bodova iz 34 meča.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.