Venger našao rešenje u Tbilisiju?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger našao rešenje u Tbilisiju?

Oči su sinoć bile uprte u Pedra, ali su Vengerovi skauzi gledali nekog drugog.

Arsenal traži defantivnog veznog igrača, protiv Vest Hema je počeo Kokelan na čiji je račun bilo mnogo pohvala, ali na startu šampionata ih nije opravdao. Venger ima samo njega i Artetu na pomenutoj poziciji, pa je razumljivo da traži rešenje.

Sinoć su skauti Arsenala gledali Gregorža Kričkovijaka, odličnog Poljaka iz Sevilje koji ima klauzulu od blizu 30 miliona evra. Andalužani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ga za manje neće pustiti, ali Venger razmišlja da plati sumu iz ugovora posle čega se Sevilja neće pitati ništa.

Ovo je jedna od opcija, "Profesoru" se žuri da reši jednu od spornih pozicija i eventualno se okrene pokušaju da u finišu prelaznog roka dovede jednu veliku zvezdu u napadu, i na taj način stvori šampionski tim.

Kričkovijak je navodno raspoložen da se preseli u Arsenal, on je u Sevilju stigao prošlog leta iz Remsa za svega 4.5 miliona evra. Odigrao je odigrao je odličnu sezonu, Sevilja je bila peta u Primeri, ali i odbranila LE, pa ćemo ih gledati u Ligi šampiona ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsene, plati mi i odoh!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2015

Venger želi što pre da se rastane sa svojim fudbalerom, ali on ima svoj uslov...Matju Flamini je dobio jasnu poruku od Vengera, na njega se u narednoj sezoni ne računa...Podsećamo, Flamini se u Arsenal vratio 2013. godine, nakon prekinutog ugovora sa italijanskim Milanom, a od tada je 46 puta nastupio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.