Venger je hteo da kupuje, ali...

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger je hteo da kupuje, ali...

Stara priča kada je u pitanju Arsen Venger i prelazni rokovi.

Premijerligaši su bili više nego aktivni, svi osim jednog.

Pogađate, Arsenal ovog leta nije kupio niti jednog fudbalera u polju, jedino pojačanje je bio Petr Čeh ranije tokom leta.

Dovodio se venger, sada već poslovično, u vezu sa mnogim imenima, pre svega u napadu. Preovladavalo je opšte mišljenje da bi tobdžije uz vrhunskog napadača bile kandidati za titulu, pominjeni su Benzema, Kavani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i još par imena, ali ništa se nije desilo.

Tijeri Anri ističe da je Venger imao želju i nameru da kupuje ovog leta.

"Nije da Arsen nije želeo da dovede nikoga. Uporno je govorio da će iskoristiti svaku potencijalnu priliku koja se ukaže za pojačavanje ekipe. Ali, kako da dovedete Benzemu iz Reala kada on igra tamo u prvom timu ili Kavanija iz PSŽ-a kad se nalazi u timu i pogađa, evo opet za vikend? Teško je. Venger je hteo da dovede pojačanja, ali eto, to se nije desilo.", rekao je Tijeri Anri.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.