Venger bi još da kupuje

Izvor: Mondo, 24.Avg.2012, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger bi još da kupuje

Arsenal će biti aktivan do kraja prelaznog roka, tvrdi trener "tobdžija".

Arsen Venger, menadžer fudbalera Arsenala, izjavio je da njegov klub nije zaključio prelazni rok i da bi uskoro moglo da dođe do novih promena u igračkom kadru.

"Ne želim da dajem lažna obećanja, jer ne zavisi samo od mene. Planiramo još neke poteze na tržištu, biće još dolazaka i odlazaka. Radimo na tome, videćemo šta možemo da uradimo. Prelazni rok traje dva meseca, ali uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je najdramatičnije u poslednjoj nedelji, kada je svaki minut dragocen", rekao je Venger za klupski sajt.

Londonski klub do sada su napustili Robin van Persi (Mančester Junajted) i Aleks Song (Barselona), dok su ekipu pojačali Santi Kazorla (Malaga), Lukas Podolski (Keln) i Olivije Žiru (Monpelje).

Venger je istakao da je zadovoljan stanjem njegove ekipe, iako je Arsenal na startu sezone odigrao nerešeno (0:0) protiv Sanderlenda.

"Imamo stabilan i fokusiran tim. Koliko smo dobri pokazaćemo tokom sezone", dodao je Venger.

U drugom kolu Premijer lige Arsenal u nedelju od 14.30 gostuje ekipi Stouka.

(Tanjug, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.