Venger: Van Persi završio sezonu

Izvor: B92, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Van Persi završio sezonu



Holandski fudbaler Robin van Persi, koji nastupa za londonski Arsenal, verovatno se neće od povrede stopala oporaviti do kraja sezone.

Trener Arsenala Arsen Venger izjavio je za klupski sajt da se 23-godišnji napadač "verovatno" neće do kraja sezone vratiti u tim, pošto bi mogao da odigra samo jednu ili dve utakmice i pri tom da rizikuje da obnovi povredu.

Van Persi je 23. januara polomio petu metaterzalnu kost u desnom stopalu i to kada je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobednički gol za Arsenal na utakmici sa Mančester junajtedom, koju je njegov tim dobio sa 2:1. U ovoj sezoni Van Persi je najbolji strealc kluba sa 13 golova (11 u Premijer ligi).

Arsenal će do kraja sezone igrati i bez kapitena Tijerija Anrija, koji ima problema sa stomakom i preponama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.