Venger: Sanja, uzmi ili ostavi

Izvor: B92, 27.Apr.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Sanja, uzmi ili ostavi

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da je uradio sve u svojoj moći da zadrži Bakarija Sanju u klubu.

Francuski internacionalac pred sobom ima još jednu, poslednju ponudu da ostane na Emirejtsu, ali male su šanse da se zadrži tamo pored interesovanja Liverpula, PSŽ, Intera i Monaka.

Izvor blizak klubu tvrdi da je Venger Sanji ponudio dvogodišnji ugovor uz platu od 95 hiljada funti nedeljno i opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu, ali njegov odgovor još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nepoznat.

"Arsenal se više ne pita o tome. Već smo ponudili ugovor i trenutno ne želim da razmišljam o celoj situaciji. Nadam se da će Bakari prihvatiti, ali moram da budem spreman na sve mogućnosti", izjavio je Venger za BBC.

Sanja je ove sezone zabeležio 44 nastupa za londonski klub, uz jedan postignut gol.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.