Venger: Sančes je pravi borac

Izvor: B92, 02.Nov.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Sančes je pravi borac

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je zadovoljan pobedom nad Burnlijem sa 3:0 i pohvalio Aleksisa Sančesa.

Sančes pruža odlične partije od dolaska u Arsenal, za koji je u svim takmičenjima postigao devet golova.

„Pritiskali smo Burnli tokom prvog poluvremena, ali smo morali još više u drugom, što smo i uspeli. Šanse su se nizale i kako je vreme odmicalo bilo je sve lakše, posebno kada smo poveli sa 2:0. Zadovoljan sam pobedom."

"U prethodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicama kod kuće nismo bili dovoljno strpljivi, ali smo naučili da budemo, posebno je važno što smo pobedili bez primljenog gola", rekao je Venger, a zatim se osvrnuo na igru Aleksisa Sančesa, koji je bez sumnje najbolje pojačanje za londonsku ekipu ove sezone. On je bio i najzaslužniji za pobedu nad Burnlijem u Premijer ligi, jer je postigao dva gola.

„Prvi gol koji je postigao Sančes pokazuje njegovu brobenost. To je više rezultat strasti nego što je uradio nešto posebno u tehničkom smislu. Ima sve atribute borca i talentovanog, kvalitetnog igrača. To je ono što želite da vidite u svakom igraču. Opasniji je kada igra kroz sredinu, tada je pun samopouzdanja, psihički je jak, dobro trči“, rekao je Venger.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VENGER PONOVO HVALI: Sančez je veliki borac

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2014

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, bio je zadovoljan trijumfom njegovog tima od 3:0 nad Burnlijem, a posle utakmice pohvalio je Čileanskog igrača Aleksisa Sančeza.. . Prvi gol na meču postigao je Sančes koji pruža odlične partije od dolaska u Arsenal, za koji je u svim takmičenjima postigao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.