Izvor: B92, 15.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: "Real ne poštuje propise FIFA"

Menadžer londonskog Arsenala Arsen Venger optužio je madridski Real da se u pregovorima sa igračima koje želi da angažuje ne pridržava propisa i da na taj način krši propise Međunarodne fudbalske federacije.

Francuski stručnjak je izjavio da čelnici Reala stupaju u kontakt sa fudbalerima pre nego što o tome obaveste klub.

"Propisi FIFA su jasni i trebalo bi da se odnose a sve klubove, pa i na madridski Real. Ako želite da dovedete nekog igrača prvo morate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontaktirati njegov klub, a Real to ne radi uvek. Nije mi jasno zbog čega se to toleriše, a ukoliko je Real dovoljno jak treba da se izbori za ukidanje toga pravila, pa da svako radi kako hoće", rekao je Venger.

Real je letos pregovarao sa kapitenom Arsenala Patrikom Vijerom bez znanja kluba, a tek kada je postigao dogovor sa francuskim internacionalcem, ponudio je šampionu Engleske 35 miliona evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.