Venger: Da sačuvamo svoj stil igre

Izvor: B92, 17.Okt.2013, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Da sačuvamo svoj stil igre

Menadžer Arsenala Arsen Venger poručio je da je najvažniji cilj kluba u tome da sačuva sopstvene vrednosti i prepoznatljivi stil igre.

Arsenal je od početka sezone ostvario pet pobeda na sedam utakmica i zauzima prvo mesto na tabeli u Premijer ligi, zbog bolje gol razlike u odnosu na Liverpul.

"Imamo veliku ambiciju da osvojimo titulu ove sezone. Najvažnije je da odbranimo svoj stil igre i njene vrednosti. U tome ćemo uspeti ukoliko budemo nastavili da razvijamo sopstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrački pogon", rekao je Venger.

On je precizirao da budućnost Arsenala zavisi kako od kvaliteta rada u klubu, tako i od dobrog "skautinga".

"Poštovani smo širom sveta zbog naših vrednosti, po kojima se razlikujemo od ostalih. Nismo veštački napravljen tim", rekao je Venger.

On je dodao da treba kupovati "provereni kvalitet", kao što je to bio u slučaju Mesuta Ozila. Arsenal nije osvojio trofej još od 2005. godine, ali Venger smatra da je došlo vreme da se prekine "sušni period".

"Nadam se da ćemo krajem maja svi biti srećni", rekao je Venger.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger: Da sačuvamo svoj stil igre

Izvor: B92, 17.Okt.2013

Menadžer Arsenala Arsen Venger poručio je da je najvažniji cilj kluba u tome da sačuva sopstvene vrednosti i prepoznatljivi stil igre...Arsenal je od početka sezone ostvario pet pobeda na sedam utakmica i zauzima prvo mesto na tabeli u Premijer ligi, zbog bolje gol razlike u odnosu na Liverpul..."Imamo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.