Venger: Bio sam zarobljenik vlastite ambicije

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Bio sam zarobljenik vlastite ambicije

Francuski stručnjak Arsen Venger zaključio je da su 22 godine provedene u Arsenalu bile greška, jer je tokom njih postao zarobljenik vlastitih ambicija.

Venger je na kraju sezone napustio Tobdžije, na pitanje šta je bila najveća greška koju je napravio u karijeri, odgovorio je:

- Možda to što sam u istom klubu proveo 22 godine. Neko sam ko voli da se kreće, ali volim i izazove. Bio sam zarobljenik vlastitih ambicija - rekao je Venger.

Francuski stručnjak je vodio Arsenal do tri titule u Premijer ligi, finale Lige šampiona igrao je 2006, a u FA Kupu najbolji je bio sedam puta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.